Társadalmi felelősségvállalás


Az Tisza Erőmű számára a vállalati felelősségvállalás nem csak egy program, sokkal több annál. Arról szól, hogy hogyan végezzük a tevékenységünket az üzleti szférában, milyen átfogó hatással vagyunk környezetünkre, a társadalomra, illetve az általunk kiszolgált fogyasztók életére.

Etikai és vállalati értékek
A Tisza Erőmű elkötelezett, hogy mindig a legmagasabb erkölcsi normáknak megfelelően járjon el minden üzleti tevékenysége során.
A Tisza Erőmű etikai előírásait az erőmű összes dolgozójának ismernie kell.

Oktatási Programok
A Tisza Erőmű, illetve a teljes IFC Group is nagy hangsúlyt fektet dolgozói képzésére, mert a dolgozók tudásának növekménye hozzáadódik a vállalat értékéhez. A dolgozók egyénileg vehetnek részt igényeik és munkakörük szerint kiválasztott, a menedzsment által jóváhagyott tréningeken.

Szerződés jóváhagyási folyamat
A Tisza Erőmű elkötelezetten ügyel arra, hogy üzleti partnereivel minden esetben etikus üzleteket kössön. Minden egyes üzleti megállapodás megkötése előtt gondos vizsgálat kerül elvégzésre a leendő üzleti partnerre vonatkozóan.
Az üzleti partnerek jó hírének ellenőrzése arra szolgál, hogy üzleti kapcsolatainkban és a korrupcióellenes harc során a legmagasabb etikai normákat biztosíthassuk.

Ellenőrzések
A Tisza Erőmű üzletegységeinél rendszeres etikai és megfelelőségi ellenőrzések elvégzésével igyekszünk biztosítani az etikai előírások betartását.

Környezetünk és közösségek
A Tisza Erőmű elkötelezett a vállalati társadalmi felelősségvállalás megvalósításában, amely program hosszú távú és fenntartható értékek megteremtésére irányul. Elkötelezettségünk a társadalmi felelősségvállalás irányában azt takarja, hogy a Tisza Erőmű dolgozói mindig felelős módon végzik munkájukat, és egyben küldetésüket is teljesítik. A Tisza Erőmű, mint hosszú távú befektető hatással van a beruházásokra, a foglalkoztatásra, a környezetvédelemre és hozzájárul a gazdasági fejlődéshez. Büszkék vagyunk arra, hogy Észak-Magyarország gazdasági és társadalmi fejlődéséhez felelős módon járulunk hozzá. A Tisza Erőmű és tulajdonosa, az IFC Group is rendkívül elkötelezett a megújuló energiaforrások használatának bővítésében. Ezért a közeljövőben napelem és szélturbina telepítések várhatóak az erőmű területén, ezzel is hozzájárulva az erőmű környezetkímélőbb működéséhez.